Aflati care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Interviu cu Patriciu. Omul de afaceri Dinu Patriciu a vorbit pentru "Evenimentul zilei", intr-un interviu, despre scena politica din Romania, despre criza economica si masurile luate pentru a iesi din ea, dar si despre afacerile personale.

In opinia miliardarului, a doua generatie de antreprenori este ca o haita de lupi tineri care-i urmareste pe cei batrani sa le ia gatul.

Culisele ofertei Petrom. O prevedere din contractul de privatizare a Petrom incheiat in 2004 intre statul roman si grupul austriac OMV spune ca statul roman nu poate promova o oferta publica de vanzare de actiuni Petrom in Statele Unite fara aprobarea prealabila a companiei si a OMV, potrivit ZF.ro.

China si tehnologia. Capital.ro scrie despre tehnologia chineza. Accidentul recent in care au fost implicate doua trenuri ultra-moderne de mare viteza din China si care a ucis cel putin 39 de oameni ar putea fi o lovitura extrem de dura pentru intrega industrie de inalta tehnologie a Chinei.

DailyBusiness.ro publica un articol cu titlul Unde s-a innorat si unde rasare soarele in economia romaneasca. O noua furtuna financiara s-ar putea abate asupra economiei globale, din cauza situatiilor din SUA si tari europene ca Grecia si Italia. Vezi ce industrii din Romania risca sa intre la apa si jucatorii din ce domenii considera ca sunt deja la adapost.

MoneyExpress publica povestea de succes a unui tanar de 30 de ani care face business de un deceniu. “Nu a implinit inca 30 de ani, dar face business de peste zece ani, de cand era elev la Colegiul National „Mihai Viteazul“ din Bucuresti. Nici primul milion nu l-a facut, insa aceasta este cea mai mica problema a antreprenorului Cristian Ditoiu.”


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri