Politia norvegiana intentioneaza sa invoce o noua prevedere a Codului Penal, care pedepseste "crimele contra umanitatii", impotriva lui Anders Behring Breivik, care a recunoscut ca este autorul masacrului soldat cu 76 de morti vineri, a anuntat procurorul, citat marti de un ziar.
Totodata, in manifestul sau, Brevik facea apel la uciderea a peste 5.000 de finlandezi.

In ultimii zece ani mai multe tari din Europa si SUA s-au confruntat cu atacuri armate. Peste 170 de persoane au murit, printre tarile care au fost cel mai des vizate de astfel de incidente numarandu-se SUA, Marea Britanie sau Finlanda, arata un clasament realizat de Telegraph.co.uk.

MASACRUL DIN OSLO: Cele mai mari atacuri armate din ultimul deceniu

Cititi mai multe despre acest subiect pe site-ul 9AM.ro.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri