DiCaprio si Depp, cel mai bine platiti actori de la Hollywood

Actorii americani Leonardo DiCaprio si Johnny Depp, care obisnuiesc sa alterneze rolurile din blockbuster-uri cu cele din filme independente, se afla in fruntea listei celor mai bine platiti actori de la Hollywood, au anuntat editorii site-ului Forbes.com, citati de Reuters.

"Carierele de la Hollywood sunt construite pe alegeri inteligente (si nu intotdeauna evidente)", se afirma intr-un comunicat postat pe site-ul revistei Forbes, ce precede aceasta lista anuala a celor mai bine platiti actori de la Hollywood, scrie Mediafax.

Leonardo DiCaprio ocupa prima pozitie in aceasta lista, cu un onorariu de 77 de milioane de dolari. Pe locul al doilea s-a clasat Johnny Depp, care a primit in ultimul an 50 de milioane de dolari.

Adam Sandler, un actor specializat in roluri comice, ocupa locul al treilea, cu 40 de milioane de dolari.

Will Smith este al patrulea, cu 36 de milioane de dolari, urmat de Tom Hanks pe pozitia a cincea, cu 35 de milioane de dolari.

Pe locurile urmatoare s-au clasat actorii Ben Stiller (34 milioane de dolari), Robert Downey Jr. (31 milioane de dolari), Mark Wahlberg (28 milioane de dolari), iar Tim Allen si Tom Cruise impart ultima pozitie din Top 10, cu 22 de milioane de dolari fiecare.

Forbes.com a alcatuit acest clasament pe baza discutiilor avute cu agentii, managerii, producatorii si avocatii actorilor, pentru a cuantifica veniturile obtinute de acestia din filmele in care au jucat in perioada 1 mai 2010 - 1 mai 2011.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri