Peste 25.000 de bucuresteni au vizitat stadionul national in trei ore, iar pana acum nu a fost inregistrat niciun incident, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, spunand ca ii asteapta in continuare pe bucuresteni la "Noaptea Alba" a Arenei Nationale, care ramane deschisa pentru ei.
In cele peste trei ore de la deschiderea portilor arenei au intrat pe stadion peste 25.000 de oameni si numarul vizitatorilor este in crestere, au declarat, potrivit Mediafax, reprezentantii Primariei Capitalei.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a spus ca se bucura ca bucurestenii au venit in numar atat de mare sa vada arena acum, cand este gata. Oprescu a precizat ca este o onoare pentru el ca a putut deschide portile arenei pentru bucuresteni, pentru ca stadionul este al lor si in primul rand ei trebuie sa il vada.

Edilul Capitalei le-a transmis bucurestenilor ca ii asteapta in continuare sa vina sa vada noul stadion.

De la ora 21.00 sunt aprinse cele 264 de reflectoare ale instalatiei de nocturna, iar cei aflati pe stadion pot vedea si cum arata stadionul pe timpul noptii.

Arena Nationala si-a deschis, sambata, portile pentru bucuresteni, mii de oameni, de toate varstele, intrand pe stadion inca de la deschidere, la ora 17.00.

Bucurestenii care au venit sa vada cum arata noul stadion la standarde europene au fost intampinati la intrare cu mesajul "Bine ati venit!", transmis de la centrul de monitorizare.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.

"Este mai mult decat o bifa, e o mandrie, pentru ca stadionul este al bucurestenilor, este construit pe banii lor", a spus Sorin Oprescu.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a spus ca Arena Nationala este o bijuterie, precizand ca a fost pe zeci de stadioane din lume, dar cel din Bucuresti este de mileniul trei si demonstreaza "geniul poporului roman".

Corneliu Vadim Tudor a spus ca primarul Sorin Oprescu este primul edil cu adevarat "om de carte", un profesionist si "un gospodar".
Primarul Sorin Oprescu a dat mana cu cativa bucuresteni veniti la stadion si a vizitat arena, insotit de jurnalisti.

La Arena Nationala a venit si directorul general FRF, Ioan Angelo Lupescu, insotit de tatal sau.

Cei prezenti la "Noaptea Alba" a Arenei Nationale fac un tur al stadionului, testeaza scaunele spectatorilor si viziteaza tribunele si peluzele.
Bucurestenii care vin la Arena Nationala pot intra prin strada Pierre de Coubertin, Bulevardul Basarabiei si strada Maior Coravu.



Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, i-a invitat, vineri, pe bucuresteni sa isi petreaca noaptea de sambata spre duminica vizitand noul Stadion National.

"Bucurestenii care nu sunt in concediu, cati or veni, sunt asteptati, sambata, incepand cu ora 17.00, la Stadionul Nationl. Portile vor fi deschise pentru toata lumea si vor putea sta cat vor. Oamenii vor avea acces peste tot, nu avem nimic de ascuns", le-a transmis Sorin Oprescu bucurestenilor.

Arena Nationala are 55.000 de locuri pentru spectatori, dintre care 20.000 la tribuna intai. La etajul unu sunt lojele pentru oaspetii de onoare, iar etajul doi cuprinde inelul necesar circulatiei pentru spectatorii care ajung la balconul stadionului, acesta avand o capacitate de 35.450 de locuri.

Arena este monitorizata cu camere mobile de supraveghere, care surprind intreaga suprafata a stadionului, precum si zonele de la portile de acces pana la intrarea pe stadion.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri