Mai multi rebeli au luat cu asalt cladiri de apartamente de langa complexul lui Gaddafi si spun ca acesta s-ar ascunde acolo impreuna cu unii dintre fiii sai, informeaza 9AM.ro.
Recompensa pentru capturarea lui Gaddafi, viu sau mort, este de 1,7 milioane de dolari, scrie realitatea.net.

"Se aud focuri de arma, zona este extrem de periculoasa", a declarat un rebel de la un punct de securitate.

Revolutionarii trag in trupele lui Gaddafi, aflate in cladiri. Rebelii nu au spus de ce cred ca Muammar s-ar ascunde acolo, potrivit NewsIn.

Citeste aici articolul integral.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri