Raportul arata ca "sesiunea februarie - iunie 2011 este departe de a fi satisfacatoare". Cu usoare cresteri, mediile de prezenta din Camera si mai ales din Senat continua sa fie mici. In Parlament persista acte normative suspendate de ani buni de la a fi dezbatute in plen, potrivit 9AM.ro.

Restantele legislative din cele 2 Camere fiind intr-un numar asa mare, nu vor putea fi dezbatute cu suficienta atentie in sesiunea din toamna.

La Camera Deputatilor, au fost initiate in total 492 de proiecte de lege/propuneri legislative. Dintre acestea, 21,1% au fost initiate de catre Guvern iar 78,8% au fost depuse de catre parlamentari, se arata in raport.

La Senat, in sesiunea februarie - iunie 2011 au fost inregistrate 500 de proiecte de lege, respectiv propuneri legislative, 81% ale parlamentarilor si 19% ale Guvernului.

Citeste si:

Cea mai mare prezenta o are cel de Finante, Gheorghe Ialomitianu, 65,5%, iar la polul opus se afla ministrul Turismului, Elena Udrea si cel al Culturii, Hunor Kelemen, care au o prezenta de 21,9%, respectiv 12,6%.

Cititi mai multe despre cei mai lenesi parlamentari pe 9AM.ro.

Sursa foto: 9AM.ro