Anders Breivik a recunoscut ca a ucis 77 de persoane in atacurile din iulie. Lacoste inca nu a comentat asupra unor informatii potrivit carora ar fi ingrijorata de asocierea acestuia cu numele sau potrivit cotidianului Dagbladet, citat de BBC News Online, informeaza Mediafax.

In drum spre interogatoriul cu privire la atacuri, Breivik a fost fotografiat imbracat cu o bluza Lacoste de culoarea rosie (foto). In plus, el purta un pulover negru Lacoste in alte imagini difuzate.

Procurorul politiei Christian Hatlo a confirmat pentru cotidianul norvegian Dagbladet ca politia a fost contactata de Lacoste. "Da, am fost contactati de Lacoste, dar ceea ce au cerut ramane intre noi", a declarat Hatlo.

Gestul companiei franceze are loc dupa ce marca americana Abercrombie and Fitch s-a oferit sa plateasca sume de bani participantilor la o emisiune MTV, pentru a nu mai purta haine cu marca sa.

Citeste si:

Firma americana a motivat ca asocierea acestora cu hainele sale este contrara "naturii aspirationale" a marcii si poate "deranja" fanii acesteia.

Ea a prezentat preferinta unui anunit participant la emisiune ca deosebit de daunatoare si a oferit bani producatorilor MTV pentru a incuraja participantii la emisiune sa poarte alte marci de haine.