Un spectacol pus in scena de Radu Beligan la Teatrul de Comedie, ce va marca 50 de ani de la infiintarea institutiei, dar si controversatul "Ingeri in America" pus in scena de Victor Ioan Frunza, la Teatrul Metropolis, se numara printre premierele stagiunii de toamna in teatrele din Bucuresti, scrie 9AM.ro.
Premierele de la Metropolis sunt programate in noiembrie, o luna aniversara pentru teatrul de proiecte independente din Bucuresti. Atunci, Victor Ioan Frunza va pune in scena unul dintre cele mai controversate spectacole de teatru, "Ingeri in America".

Textul a fost adaptat si intr-o miniserie HBO devenita celebra, care i-a avut in distributie, printre altii, pe Al Pacino si Emma Thompson. Pe scena Teatrului Metropolis, personajele vor fi interpretate de Virginia Mirea, George Ivascu, Alexandru Ion, Cristiana Raduta, Sorin Miron, Adrian Nicolae, George Costin si Nicoleta Hancu. Spectacolul "Ingeri in America" vorbeste despre prejudecati, crize existentiale, dar in primul rand despre legatura cu divinitatea.

Totodata, in lucru la Teatrul Metropolis, pentru toamna aceasta, este spectacolul "Toulouse Lautrec", de Horatiu Malaele, care ii are in distributie pe Iulia Vantur, Vlad Ivanov si George Ivascu.

De asemenea, printre premierele de toamna ale Teatrului Metropolis se numara spectacolele "Doi pe o banca", cu Adela Popescu si Mihai Bendeac in distributie, dar si "Love stories", in care joaca Maia Morgenstern, Mircea Rusu si Emil Hurezeanu in distributie.

Citeste aici continuarea articolului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri