Premierele de la Metropolis sunt programate in noiembrie, o luna aniversara pentru teatrul de proiecte independente din Bucuresti. Atunci, Victor Ioan Frunza va pune in scena unul dintre cele mai controversate spectacole de teatru, "Ingeri in America".

Textul a fost adaptat si intr-o miniserie HBO devenita celebra, care i-a avut in distributie, printre altii, pe Al Pacino si Emma Thompson. Pe scena Teatrului Metropolis, personajele vor fi interpretate de Virginia Mirea, George Ivascu, Alexandru Ion, Cristiana Raduta, Sorin Miron, Adrian Nicolae, George Costin si Nicoleta Hancu. Spectacolul "Ingeri in America" vorbeste despre prejudecati, crize existentiale, dar in primul rand despre legatura cu divinitatea.

Totodata, in lucru la Teatrul Metropolis, pentru toamna aceasta, este spectacolul "Toulouse Lautrec", de Horatiu Malaele, care ii are in distributie pe Iulia Vantur, Vlad Ivanov si George Ivascu.

Citeste si:

De asemenea, printre premierele de toamna ale Teatrului Metropolis se numara spectacolele "Doi pe o banca", cu Adela Popescu si Mihai Bendeac in distributie, dar si "Love stories", in care joaca Maia Morgenstern, Mircea Rusu si Emil Hurezeanu in distributie.

Citeste aici continuarea articolului.