La tee-ul primei gauri a traseului semnat de Gary Player, unul dintre cei mai buni jucatori de golf ai tuturor timpurilor, s-au aliniat, rand pe rand, noua echipe formate din cate trei jucatori.

Printre participanti (24 romani si 3 expati) s-au numarat , presedintele Henkel Romania, , directorul general al ING Bank, Constantin Marcu, directorul general al companiei Marcom, Dan Pazara, directorul de comunicare al Petrom, si Florin Segarceanu, reprezentantul Wilson in Romania.

Primul loc a fost ocupat de una dintre cele mai sudate echipe, „Brand Pilot”, formata din Daniela, Liviu si Vladimir Sfrija. Pe langa trofeul de campioana obtinut in familie, Daniela Sfrija a inregistrat si o performanta individuala pentru care a fost premiata, reusind cea mai lunga lovitura de pe tee, la categoria doamnelor.

Locul doi a fost obtinut in aceeasi formula de echipa „Marcom”, formata din familia Marcu, iar locul trei, de echipa „Friends of Gamm”, avandu-i in componenta pe Kevin van Gamm, Ana-Maria Polosanu si Traian Aionitoaiei.

Citeste si:

In cazul domnilor, trofeele speciale The Longest Drive si Nearest to the Pin au fost castigate de fostul tenismen, Florin Segarceanu, jucatorul cu cel mai bun handicap din competitie, 9.5.

„A fost un joc foarte placut, am avut o zi superba pentru golf. As spune ca jocul putea suferi usoare imbunatatiri, dar am jucat multumitor si asta este cel mai important. A fost o premiera sa fac echipa cu fratele meu si cu partenerul meu traditional, Gelu Matei. Am avut o zi foarte buna, iar acest concurs este un succes”, a declarat el.

Prima experienta Golf Lifestyle Corporate Championship a fost completata de o a doua runda de golf, individuala, organizata duminica la Thracian Cliffs, un traseu spectaculos, si in acelasi timp dificil. Aflat la aproximativ 10 Km de BlackSea Rama si semnat de acelasi Gary Player, Thracian Cliffs i-a pus la grea incercare chiar si cei mai experimentati jucatori din concurs.

Competitia isi propune sa fie reluata in luna mai 2012, potrivit organizatorilor.