Evenimentul s-a aflat la a saptea editie si a reunit de aceasta data echipele companiilor BRD-Groupe Societe Generale, TAROM-SPLR, Vodafone Romania, HP-GeBOC, Provision Software Division, Stella Artois, Xerox Romania, Banca Transilvania, Hidroelectrica, Mercedes-Benz Romania, Musat&Asociatii, ROMATSA, OBI Romania, Orange Romania, Hidroconstructia si Banca Romaneasca.

Participantele au fost impartite in doua divizii, in functie de nivelul de joc al componentilor fiecareia. Opt dintre ele, cu un nivel de joc mai ridicat, au alcatuit Divizia Masters, iar celelalte opt s-au duelat in Divizia Challenge.

Fiecare intalnire dintre doua companii s-a disputat conform modelului FedCup: doua meciuri de simplu si unul de dublu. Echipele eliminate din primul tur au beneficiat de un tablou de consolare. Fiecarui jucator i-a fost oferit un pachet de joc complet: mingi de joc, apa, prosop, bere (dupa meci) etc.

BRD-Groupe Societe Generale (Masters) si Hidroelectrica (Challenge) si-au confirmat statutul de favorite si au castigat titlul de campioana.

Citeste si:

Bancherii de la BRD-Groupe Societe Generale s-au dovedit mai buni la jocul de tenis decat pilotii de la TAROM-SPLR, cel putin la aceasta editie. Victoria finala s-a produs in meciul de dublu, dupa ce intalnirile de simplu fusesera adjudecate la paritate.

Pentru BRD este primul titlu de acest fel, dar competitia pastreaza traditia de a avea drept campioana la Divizia Masters o echipa provenind din mediul bancar, dupa ce editia primavara-vara a fost castigata de echipa BCR. Locul 3 in aceasta divizie a revenit echipei Stella Artois, care s-a impus cu 3-0 in intalnirea cu Provision Software Division.

Campioana en titre a Diviziei Challenge a Campionatului Tenis Partener pentru Corporatii, Hidroelectrica, s-a impus din nou, la editia de toamna (finala cu Banca Romaneasca), dupa un parcurs fara cusur: nu le-a cedat adversarelor nici macar un set. Pe locul 3 a urcat echipa Stella Artois, invingatoare, in finala mica, in fata unei participante in premiera: ROMATSA.