Ca urmare a solicitarilor primite pe adresa Regiei, pentru asigurarea unei relatii directe de transport pe reteaua de tramvaie intre Ghencea si Piata Unirii, incepand din data de 08.10.2011, tramvaiele liniei 47 vor circula de la terminalul Ghencea, pe Bd. Ghencea, Calea 13 Septembrie, Sos. Progresului, Str. Dr. Constantin Istrate, Str. 11 Iunie, Bd. Regina Maria, pana la Piata Unirii, informeaza Mediafax.

Abonamentele eliberate pana in prezent pe linia 47 raman valabile pe liniile 136, 221, 8, 11 si 25, dar numai pe sectiunile comune de traseu.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti este principala companie de transport public de persoane din Bucuresti si judetul Ilfov.

Transportul de suprafata in Bucuresti este responsabilitatea Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), si include un sistem extensiv de autobuze, troleibuze, tramvaie si o linie de metrou usor. Reteaua RATB este printre cele mai dense din Europa, fiind a patra cea mai mare de pe continent si transportand 2,26 milioane de pasageri pe zi pe cele 116 linii de autobuz, 20 linii de troleibuz si 25 linii de tramvai.

Foto: ratb.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri