Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, l-a invins pe jamaicanul Glen Johnson in 12 reprize si si-a aparat cu succes centura mondiala pentru a noua oara consecutiv, duminica dimineata, in cadrul unei gale la Quebec, scrie 9AM.ro.
Lucian Bute, in varsta de 31 de ani, are acum 30 de victorii la profesionisti, din care 24 prin KO si nicio infrangere. Glen Johnson, in varsta de 42 de ani, are acum 51 de victorii, din care 35 prin KO si 16 infrangeri.

Romanul a intrat in ring pe melodia cantata de formatia U2, "Where the streets have no name".

Doi dintre cei trei arbitri i-au dat toate rundele lui Bute, doar unul singur fiind de parare ca Johnson a castigat o repriza. Astfel, scorul oficial al fost 119-109, 120-108 si 120-108, Bute fiind declarat invingator in unanimitate.

Citeste mai multe despre meciul lui Bute pe 9AM.ro.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri