La aniversarea a 7 ani de existenta in online-ul romanesc, reprezentantii unora dintre cele mai citite publicatii din .ro si colegi in cadrul retelei InternetCorp sunt alaturi de 9AM.ro.



"9AM-ul este printre primele surse de informare online pe care le urmaream cand a inceput si la noi consumul de Internet", spune Vlad Popa, CEO InternetCorp.

"Cat mai mult continut propriu, voci editoriale cat mai diferentiate cu opinii cat mai clare", ureaza Vlad Popa publicatiei 9AM.ro.

Pentru Mihai Seceleanu, manager partner in cadrul InternetCorp, 9AM.ro este primul pas cu adevarat in lumea antreprenoriatului.

"Este proiectul in care am investit cel mai mult suflet si proiectul care a ajutat fara drept de apel InternetCorp sa ajunga acolo unde este acum. In vara lui 2005, deci la 6 luni dupa lansare, am primit prima oferta de a vinde 9AM pentru 40.000 euro, oferta pe care am acceptat-o. Am acceptat aceasta oferta pentru ca acesti bani ne-ar fi ajutat sa investim in wall-street.ro si Kudika. Din fericire pentru noi, partenerii nostri de discutii s-au retras din negociere. Acesti parteneri nu au reusit peste ani sa construiasca un brand de stiri, iar pentru noi, InternetCorp, puterea de promovare adusa de 9AM a insemnat mult mai mult de 40.000 euro", povesteste Mihai Seceleanu.

Oana Trifu, project manager al Kudika.ro: "9AM este fratele mai mare - pentru Kudika, dar si pentru mine. Este publicatia cu care am colaborat cel mai mult de-a lungul timpului, dar si un insotitor nedespartit al cafelei mele din cursul diminetii".

Ce inseamna 9AM.ro pentru Claudiu Vrinceanu, redactorul sef al Wall-Street.ro?

"1. …intreg entuziasmul oamenilor care au lucrat de-a lungului timpului in echipa editoriala si toti cei care formeaza acum una dintre cele mai proaspete redactii din online-ul romanesc.
2. …noptile tarzii din 2005-2006, cand Catalin S. ma intreba “Cu ce deschizi, mai, pe wall-street.ro, sa stiu ce sa preiau de la tine?”. Mai inseamna newsletterele de dimineata pregatite alaturi de acelasi Catalin dintr-un Internet Café din Brasov.
3. … mixul bun transmis de Andreea si Gabi. Ele “vedeau” si “simteau” bine subiectele.
4. … sectiunile de business si lifestyle editate ca la carte de maiastra Silvia Nistor (2008-2009).
5. …a stilul elitist, care pastra masura al Corinei (2010)…mai inseamna tineretea si aerul proaspat impregnat de Laura (2010-2011)
6. …iar astazi inseamna exclusivitatile, feature-urile proprii si titlurile faine din era Luciei.
7. …si sa nu uit: 9AM reprezinta pentru mine diminetile de luni si miercuri", povesteste Claudiu Vrinceanu.

Citeste intregul articol pe 9AM.ro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri