Afla cum a fost cotata BSM in topul scolilor de afaceri al Eduniversal

Bucharest School of Management este cea mai bine cotata scoala de afaceri din Romania, conform unui clasamentului international, alaturandu-se astfel unor institutii de prestigiu precum Harvard, INSEAD si London Business School.

Realizatorul topului este Eduniversal, divizie a SMBG, companie specializata in servicii de consultanta universitara si profesionala.

Topul reuneste cele mai bune 1.000 de scoli de afaceri din lume.

Criteriile care au stat la baza stabilirii clasamentului si notarii scolilor evaluate au fost acreditarile detinute, prezenta in clasificarile recunoscute (Financial Times, Business Week, Asiaweek, Wall Street Journal, America savings, etc.), prezenta in asociatii academice internationale, reteaua de parteneri a decanilor si a scolilor la nivel local si international. De asemenea, s-au luat in calcul si studiile si siteuri reputate din domeniul educatiei.

Institutia este condusa de Adriana Dutulescu (foto), care ocupa functia de director. In cadrul BSM poate fi sustinut Programul de MBA Romano-Canadian.

Programul MBA Romano-Canadian a fost lansat de catre Bucharest School of Management in 1993, pe baza unui acord intre guvernele Canadei si Romaniei, beneficiand de asistenta financiara si expertiza canadiana. Incepand cu anul 2005, Programul MBA s-a dezvoltat pe baza unui nou parteneriat dintre Bucharest School of Management si Telfer School of Management, Ottawa.

In prezent BSM mai ofera cursuri scurte, dedicate profesionistilor care trebuie sa raspunda permanent noilor provocari profesionale, workshopuri cu specialisti din diferite industrii, conferinte de business, realizarea unor proiecte de business pe industrii.

Cititi si Top 10 universtitati din Europa.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri