Primarul Brasovului, cercetat pentru LUARE DE MITA

Primarul Brasovului, PDL-istul George Scripcaru, este cercetat de DNA pentru complicitate la luare de mita si abuz in serviciu, scrie 9AM.ro.

Prefectul Brasovului, Ion Gontea, si primarul municipiului, George Scripcaru, sunt cercetati de Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru coruptie, fapte identificate in cadrul anchetei privindu-l pe fostul sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor, Ionel Spataru.

Primarul Brasovului, George Scripcaru, si prefectul Ion Gontea spun ca nu stiu nimic despre o ancheta a DNA in care ar fi cercetati pentru abuz in serviciu si complicitare la luare de mita in dosarul in care este cercetat si fostul sef al Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Brasov.

Afla mai multe despre cercetarea primarului George Scripcaru pe
9AM.ro.

George Scripcaru, presedinte al organizatiei judetene Brasov a PDL si vicepresedinte PDL la nivel national, are, potrivit Mediafax, o casa de 350 de metri patrati, nu are alte proprietati si nici conturi in banca, dar trebuie sa returneze trei credite de 79.602 lei, 53.200 de euro si 33.400 de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri