Toate cooperativele, asociatiile, companiile si persoanele fizice care activeaza in Romania in domeniul agricultura se pot inscrie, incepand de astazi, in Uniunea Nationala a Cooperativelor Agricole de Productie Integrata (UNCAPI), care ”va reprezenta interesele producatorilor agricoli in fata institutiilor statului, administratiei centrale si locale, va informa si va consilia, dar va initia si propuneri de modificare a legislatiei sigurantei alimentare si va milita pentru asocierea producatorilor agricoli in cooperative”, potrivit reprezentantilor sai.

Cooperativele inscrise in UNCAPI au afaceri de 40 de milioane de euro in cele mai importante ramuri din agricultura, secretar general UNCAPI este Stefan Nicolae, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor AgroStar, iar presedinte – Florin Burculescu, managerul cooperativei Tara Mea.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont