Intra la conducere Del Fabbro, Spagna si Gabrielli. Parasesc Consiliul de Administratie Giorgio si Martina Maschio.

Consiliul de Administratie al Maschio Gaspardo S.p.A., reunit sub conducerea presedintelui Mirco Maschio, a numit pe Pietro Del Fabbro, presedintele Firulia S.p.A., Fabrizio Spagna, presedintele Veneto Sviluppo S.p.A. si pe avocatul Giuliano Gabrielli ca fiind noi membri ai Consiliului de Administratie.

Concomitent cu aceste numiri, parasesc Consiliul de Administratie al Maschio Gaspardo S.p.A. vicepresedintele Giorgio Maschio, Martina Maschio si Franco Biasutti.

Andrea Maschio, presedintele Maschio Holding S.p.A. si a Maschio Fienagione S.p.A din Cremona, membru al Consiliului de Administratie, a fost numit noul vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Maschio Gaspardo S.p.A.

Consiliul de Administratie multumeste administratorilor care ies pentru importanta contributie adusa pe tot parcursul mandatului lor. In special, Consiliul i-a multumit lui Giorgio Maschio, cofondatorul Grupului, impreuna cu fratele sau, Egidio, inca din 1964, pentru munca extraordinara depusa in 50 de ani de istorie ai Societatii.

Noul Consiliu de Administratie al Maschio Gaspardo S.p.A. este compus acum din: Mirco Maschio, in calitate de Presedinte, Andrea Maschio, in calitate de Vicepresedinte, Luigi De Puppi, numit Administrator Delegat, Alberto Baban, Pietro del Fabbro, Fabrizio Spagna si avocatul Giuliano Gabrielli, in calitate de Consilieri ai Administratiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri