Faceți cunoștință cu Patricia Pop, prima femeie din România care a făcut turul țării cu tractorul. Patricia este la bază jurnalist de presă agricolă, iar în 2019 și-a dorit să găsească o modalitate prin care turismul intern să fie promovat mai mult, pentru ca românii să ajungă să-și cunoască meleagurile natale și să învețe să le iubească.

Aventura cu tractorul a durat 55 de zile și a început în 2019. Luna aceasta, călătoria a luat sfârșit, timp în care Patricia se uită înapoi la locurile vizitate: Brăila, Galaţi, Vrancea, Bacău, Vaslui, Neamţ, Suceava, Botoşani şi Iaşi.

patricia pop tractorPatricia Pop tractor

În ultima parte a călătoriei sale, Patricia a realizat mai multe vizite la fermele din România.Tractorul, care are 240 de cai putere și valorează 150.000 de euro s-a comportat exemplar pe tot parcursul drumului. Aventura Patriciei cu tractorul s-a încheiat pe 10 iulie, la Iași, unde a fost întâmpinată de fermieri, dar și de reprezentanții Facultății de Agricultură.

„Am sprijinit această iniţiativă unică pentru că Agricultura este cel mai important motor al economiei româneşti, agricultura este cea mai importantă industrie din lume. Împreună am dorit să promovăm valorile adevărate, să facem cunoscute poveştile de succes, să vedem soluţii, idei, investiţii inteligente şi bineînţeles, să cunoaştem oamenii harnici şi valoroşi care stau în spatele poveştilor de succes”, a declarat Denis Ţopa, decanul Universității de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad”, din Iaşi, potrivit Adevărul.ro.

Sursa foto: Facebook / Patricia Pop

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri