Patria Bank pune la dispoziția fermierilor care vor să cumpere terenuri agricole un produs de finanțare flexibil și cu durată mare de rambursare.

Oferta Patria Bank vine într-o perioadă în care prețurile terenurilor agricole sunt în creștere, iar tendința de creștere se poate menține și în perioada următoare.

Astfel, potrivit Eurostat, prețul mediu al unui hectar de teren agricol din România a ajuns la 7.163 euro în 2020, în creștere cu circa 34% față de prețul mediu al anului anterior.

Perspectivele nu sunt favorabile pentru fermieri în contextul prețurilor mari la produsele agricole, scumpirea carburanților, îngrășămintelor și altor inputuri.

”Într-o perioadă dificilă, achiziționarea de terenuri rămâne o metodă sigură de consolidare a afacerilor agricole. Achiziția reduce riscul de creștere viitoare a prețurilor, întărește capitalul societății și crește puterea de negociere a fermierilor”, a declarat Cezar Adrian Paladie, Manager Vânzări Regional Agro Patria Bank.

Creditul pentru achiziție terenuri agricole Patria Bank este destinat tuturor formelor de organizare, precum persoane juridice, societăți agricole, persoane fizice autorizate, asociații familiale, întreprinderi familiale, întreprinderi individuale, producători agricoli.

Terenul achiziționat poate deveni garanție pentru credit, iar plata ratelor se poate face prin rate sezoniere, rate lunare egale sau rate lunare personalizate.

Creditul asigură finanțare de până la 100% din costul terenului, în cazurile în care creditul este acoperit integral cu garantii reale sau fonduri de garantare, are o perioadă de rambursare de până la 15 ani și până la 1 an perioadă de tragere.

Sursa foto: Patria Bank

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri