Pollenity, o companie lansată în Bulgaria care proiectează, dezvoltă și implementează tehnologii, metodologii și practici de afaceri inovatoare pentru a proteja albinele de miere, intră pe piața românească. Compania lucrează cu clienți din peste 15 țări.

Pollenity a fost lansat în 2015 în Bulgaria de către Sergey Petrov și de atunci, a ridicat runde de finanțare de tip pre-seed și seed, lucrează cu peste 200 de clienți corporate, susține peste 50 de apicultori, iar peste 4000 de stupi au fost adoptați.

Oferind utilizatorilor alternative mai sănătoase la consumul de zahăr, Pollenity sprijină producătorii locali, oferindu-le stabilitate financiară și contribuind la crearea unui viitor sustenabil pentru mediu.

În România, Pollenity lucrează deja cu 6 apicultori din Moara Vlăsiei, Răcari, Hoghilag, satul Romanu, Dănești, Caraș Severin, iar portofoliul de apicultori și produse provenind de la albine urmează să crească în următoarele săptămâni.

“Ne bucurăm să anunțăm extinderea pe piața dinamică a României. (...) credem că vom putea stabili un nou standard în antreprenoriat și tehnologie, contribuind la atingerea obiectivelor UE la nivel de sustenabilitate, în timp ce creăm un model ce poate fi scalat la nivel mondial.”, a spus Sergey Petrov, CEO Pollenity.

Pollenity le permite atât utilizatorilor individuali, cât și corporațiilor să se implice, prin mai multe tipuri de proiecte desfășurate:

Conceptul “Adoptă un stup”, construit pe transparență și trasabilitate
Gestionarea de la distanță a stupului folosind tehnologia proprie IoT
Cercetare și Dezvoltare împreună cu universități europene de top
Platformă ESG pentru companiile pentru care sustenabilitatea este un obiectiv important

Prin programul “Adoptă un Stup”, Pollenity permite utilizatorilor individuali și companiilor să se implice și să susțină în mod direct un apicultor și stupii lor, care au peste 60.000 de albine fiecare. Clienții beneficiază, printre altele, de:

Miere 100% naturală, livrată lunar, de la apicultorul ales
Vizite împreună cu familia/compania, la stupi
⦁ Un profil interactiv cu detalii despre stupul adoptat și apicultor
⦁ Pentru companii: rapoarte anuale și branding pentru stup
⦁ Un certificat de adopție digital

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri