Opel Corsa facelift are un pret de pornire pe piata romaneasca de 10.400 euro cu TVA, pentru verisunea in 3 usi, echiparea Selection si motorul pe benzina de 1 litru si 65 CP.

In oferta lunii martie, Opel Corsa Essentia 5 usi 1.0 65 CP, echipata cu Family Pack, este disponibila la un pret de 9.470 euro cu TVA.

Un nou Corsa ecoFLEX, 1.3 CDTI ce dezvolta o putere de 95 CP este introdus in aceasta gama, avand tehnologia Start/Stop ca dotare standard.

Motoarele noului Opel Corsa au o putere ce variaza intre 65 CP si 192 CP.

Corsa este prevazut cu un nou sistem multimedia infotainment cu sapte difuzoare de 4x20 wati. Denumit “Touch & Connect”, acest sistem flexibil este dotat cu un ecran tactil de 5 inch, Bluetooth, iPod si conexiuni USB.

Noua paleta de culori pentru exterior cuprinde o nuanta off-white Guacamole, un verde Grasshoper si un rosu Henna. Pe langa o nuanta moderna de gri carbune, interiorul poate fi amenajat cu decoruri mai expresive Tabasco Orange sau Steel Blue.

De asemenea, gama de culori este imbogatita prin noul pachet optional „Linea”, caracterizat prin doua linii late care se intind de-a lungul caroseriei, cu roti de 17 inch si carcasele oglinzilor exterioare in culori asortate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Noua aspecte de luat in seama la cumpararea unei masini second hand