ALD Automotive, filiala specializata in leasing operational full service si administrarea flotelor de autovehicule a Grupului Societe Generale, estimeaza anul acesta vanzarea a 2.300 de masini uzate in colaborare cu BRD Sogelease si BRD Finance prin intermediul platformei online ALD Carmarket.
Peste 790 de vehicule rulate au fost vandute pe website la sfarsitul lui 2010.

ALD Carmarket este brandul ALD Automotive destinat promovarii si vanzarii de masini uzate.

Platforma online ALD Carmarket a fost lansata oficial in luna mai a anului trecut pentru comercializarea autovehiculelor ALD Automotive returnate la finalul contractelor de leasing operational full service.

ALD Carmarket, website-ul ALD Automotive pentru comercializarea masinilor uzate, va oferi spre vanzare si autovehicule ale BRD Finance si BRD Sogelease, alaturi de autovehiculele ALD Automotive.

Vehiculele rulate BRD Sogelease si BRD Finance sunt autovehicule de pasageri si comerciale usoare pana in 3,5 tone, orice marca si model, care au fost recuperate de cele doua companii.

Operationala in Romania din 2005, ALD Automotive ofera leasing operational full service, asigurand finantarea si o gama completa de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. La finalul lunii februarie 2011, ALD Automotive administra o flota de 5.300 de vehicule pentru mai mult de 230 de clienti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri