Presedintele Traian Basescu l-a primit la Palatul Cotroceni, pe Stephen Odell, vicepresedinte al Ford Motor Company si presedinte - director general executiv al Ford Europa, caruia i-a spus ca asteapta sa vada prototipul care va fi lansat, potrivit intentiilor companiei, in luna mai.
"Va multumesc foarte mult pentru ca ne-ati vizitat. In ceea ce priveste dezvoltarea de la Craiova, trebuie sa clarificam putin cateva aspecte. Suntem extrem de convinsi ca investitia va fi una de succes si astept sa vad prototipul in luna mai, potrivit intentiilor dumneavoastra", a declarat la inceputul intrevederii Traian Basescu, citat de Mediafax.

Presedintele Basescu l-a felicitat pe reprezentanul Ford pentru ca a reusit sa depaseasca criza financiara, mentinand in acelasi timp proiectul de la Craiova, si l-a asigurat ca Romania va continua sa sustina investitia, chiar daca in acelasi timp mai trebuie purtate discutii cu partenerii de la Bruxelles.

Stephen Odell a multumit pentru suport, mentionand ca proiectul din Romania este unul foarte important pentru compania-mama Ford.

"Fordul nu va fi in masura sa reclame lipsa de suport, pentru simplul fapt ca avem un proiect-pilot Renault-Dacia, care dovedeste ca suntem in masura sa sustinem un asemenea proiect", a subliniat Basescu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri