Forza Rossa, importatorul marcii Ferrari in Romania, vrea sa aduca clienti modelului Ferrari Four (FF) oferind revizie tehnica gratuita timp de 7 ani.
Lansat in cadrul Salonului Auto de la Geneva, in premiera mondiala, noul serviciu este disponibil pentru toti clientii ce vor comanda Ferrari Four. Ei vor beneficia de revizie tehnica gratuita timp de sapte ani de la cumpararea masinii, serviciul mentinandu-se chiar daca in acest interval proprietarul masinii se schimba.

Serviciul after-sales este o noua initiativa care continua expansiunea beneficiilor oferite de Calutul Cabrat clientilor sai pentru a pastra standardul de tehnologie si performanta al autoturismelor si al serviciilor after-sales.

Noul Ferrari Four lansat oficial la Geneva este primul model de serie cu tractiune integrala creat de Ferrari.

FF este dotat cu un motor cu injectie directa cu o cilindree de 6.262 centimetri cubi care ofera o putere maxima de 660 Cai Putere la 8.000 rpm. In plus, noul FF, capabil sa gazduiasca 4 persoane, atinge viteza de 100 km/h in doar 3,7 secunde.

Datorita puterii si a raportului greutate-putere de 2,7 kg/CP (cel mai bun din segment), impreuna cu distributia optima a greutatii, noul model ofera o manevrabilitate exceptionala pe orice suprafata de drum (asfalt, zapada, pamant, macadam) si atinge o viteza maxima de 335 km/h. Cutia de viteze cu dublu ambreiaj este amplasata pe puntea spate, in sistem transaxle, pentru o repartitie optima a greutatii masinii intre puntile fata si spate.

Forza Rossa, importatorul oficial si exclusiv Ferrari in Romania, are alocate 4 unitati FF pentru acest an. Primul model FF va sosi in Romania in luna iunie.


Forza Rossa opereaza ca unic importator Ferrari pe piata romaneasca precum si in Bulgaria si Republica Moldova. Incepand cu 2011, Forza Rossa este reprezentantul exclusiv al marcii Lotus in Romania, Serbia, Muntenegru si Republica Moldova.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri