Seria 6 Cabriolet dispune de doua versiuni de motorizare, ce furnizeaza 320 CP si 407 CP.

Propulsorul cu opt cilindri din echiparea BMW 650i Cabriolet ofera 407 CP. Acceleratie 0-100 km/h: 5,0 secunde, viteza maxima: 250 km/h.

O varianta exclusiva a motorului cu sase cilindri dispusi in linie, cu BMW TwinPower Turbo, injectie directa si Valvetronic, care genereaza 320 CP, a fost dezvoltata pentru BMW 640i Cabriolet. Acceleratie 0-100 km/h: 5,7 secunde, viteza maxima: 250 km/h.

In dotarea standard, cele doua motoare beneficiaza de transmisie automata Sport, cu opt trepte.

Elementele BMW EfficientDynamics aflate in dotarea standard includ, in cazul modelului BMW 640i Cabriolet, functia Auto Start-Stop.

Citeste si:

Noul BMW Seria 6 Cabriolet este echipat standard cu Drive Dynamic Control, care permite conducatorilor sa opteze pentru propriile reglaje ale suspensiei, in timp ce sistemul Adaptive Drive, disponibil ca optiune, ofera amortizoare si bare stabilizatoare controlate electronic.

Pe langa servodirectia electromecanica, disponibila standard, o alta particularitate este sistemul optional Integral Active Steering (Directie Activa Integrala).

Gama de sisteme optionale de asistare a conducatorului include camera de luat vederi pentru mersul inapoi Surround View (sistem de trei camere de luat vederi pentru o perspectiva panoramica), BMW Night Vision cu sistem de recunoastere a pietonilor si BMW Parking Assistant (sistem pentru parcarea lateral automata).

Noul BMW Seria 6 Cabriolet este echipat cu Head-Up Display.