Noul Malibu va fi lansat in aprilie la Salonul Auto de la Shanghai si pe pagina de Facebook a Chevrolet.
Modelul Malibu din 2013 reprezinta cea de-a opta generatie a acestei familii, de la primul Malibu lansat in 1964. Peste 600.000 de autovehicule Malibu au fost vandute in intreaga lume din 2008.

Malibu va fi disponibil cu o gama globala de motoare cu patru cilindri, impreuna cu transmisii cu sase viteze ce vor contribui.

Noul Malibu este primul model de clasa medie al Chevrolet care va fi vandut la nivel global. Acesta va fi vandut in aproape 100 de tari de pe sase continente si va fi construit in mai multe localitati, ce vor include China si doua uzine in Statele Unite.

In 2010, Malibu a fost cel mai bine vandut model al Chevrolet si al GM, cu aproape 200.000 de autovehicule vandute.

In Statele Unite, acesta este unul dintre cele mai titrate autovehicule, castigand peste 40 de premii din domeniu incepand cu anul 2008.

Anul trecut, Chevrolet a vandut 4,26 milioane de autovehicule in intreaga lume – in medie, un autovehicul la fiecare 7,4 secunde. Opt dintre cele zece piete care au oferit Chevrolet cel mai mare numar de vanzari au reprezentat tari aflate in curs de dezvoltare – Brazilia, China, Uzbekistan, Mexic, Rusia, India, Argentina si Columbia. Se preconizeaza ca, pana in 2012, pietele in curs de dezvoltare vor absorbi peste 50% din numarul global de vanzari al marcii Chevrolet.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri