Audi va lansa, in lunile urmatoare, doua modele in editie limitata pentru a creste exclusivitatea brandului si a concura mai bine BMW pe segmentul superior al pietei automobilelor de lux, transmite Bloomberg, citat de Mediafax.
Divizia de automobile de lux a Volkswagen (VW) va lansa in mai, in Rusia, vehiculul sport utilitar Q7, cu un exterior in doua nuante, care va costa 200.000 de euro (285.000 de dolari), a declarat directorul de vanzari Peter Schwarzenbauer.

Audi va incepe totodata comercializarea, din iunie, a automobilului R8V10 Pure Sport in Emiratele Arabe Unite (EAU), pentru 500.000 de dirhami (136.000 de dolari). "Nimic nu este mai bine decat a concepe masinile pentru anumite piete. Vedem un potential urias pentru afaceri cu editii speciale, limitate", a spus Schwarzenbauer.

Pentru a fabrica mai multe modele exclusive pentru anumite piete si vehicule la comanda, care aduc de regula marje de profit mai ridicate, Audi modernizeaza divizia de inalta performanta Quattro.

Audi intentioneaza sa dubleze ponderea vehiculelor personalizare la 20% din vanzarile sale totale pana in 2015, an in care intentioneaza sa devanseze BMW ca cel mai mare producator de masini de lux din lume. Divizia VW vrea sa creeze editii limitate de vehicule si pentru Marea Britanie si Statele Unite.

Ofertele pentru Rusia si Emiratele Arabe Unite survin succesului vanzarii a 450 de automobile sport TT, in alb si negru, clientilor din China, pentru 54.000 de euro fiecare.

Editia speciala de vehicule Q7 V12 destinata Rusiei va include 555 de masini vopsite in doua nuante de negru, Phantom Black si Black Velvet. Este pentru prima oara cand un SUV va fi oferit la vanzare cu un exterior in doua nuante.

Costul acestui SUV este dublu fata de pretul normal al vehiculului pe piata ruseasca.
Pe piata EAU, Audi va livra doar 40 de masini R8 V10 Pure Sport.

Audi intentioneaza sa cheltuiasca 11,6 miliarde de euro, pana in 2015, pentru noi fabrici, produse si tehnologii, jumatate din suma urmand sa fie destinata principalelor doua uzine detinute in Germania.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri