Cea de-a saptea generatie Audi A6, disponibila in Romania

Porsche Romania, importatorul marcii germane, a adus noul Audi A6 cu cinci motorizari, doua pe benzina si trei TDI, cu puteri intre 177 CP si 300 CP. Lansarea oficiala pe piata romaneasca va avea loc in mai.

Cel mai ieftin Audi A6 costa de la 42.300 euro cu TVA pentru motorizarea de 2 litri diesel 177 CP, iar cel mai scump model are un pret de 57.400 euro cu TVA pentru propulsorul de 3 litri benzina 300 CP.

Noul Audi A6 va avea si versiune hibrida.

Cea de-a saptea generatie Audi A6 are 4,92 m lungime si 1,87 m latime, 1,46 m inaltime.

Noua limuzina business cantareste, in functie de versiune, cu pana la 80 de kilograme mai putin decat modelul precedent.

Audi a pregatit pentru noul A6 o gama larga de transmisii. In functie de motorizare, exista o cutie de viteze manuala in 6 trepte, un multitronic sau S tronicul sportiv.

Sistemul dinamic Audi drive select este dotare de serie la toate motorizarile, la variantele de A6 cu tractiune fata, ESP-ul cu blocare electronica transversala face actionarea si mai agila. La cerere, Audi livreaza suspensia confortabila adaptive air suspension impreuna cu amortizarea controlata.

Serviciile online, asigurate prin parteneriat de prestatorul de servicii Google, conecteaza limuzina la internet prin telefonul auto cu bluetooth. Un modul UMTS aduce imagini si informatii de pe Google Earth pe monitor si le deruleaza impreuna cu ruta de navigatie, un hotspot WLAN stabileste contactul cu terminalele mobile. In varful gamei HiFi se afla sistemul audio Bang & Olufsen.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri