Audi recurge la ture de lucru aditionale pentru a produce mai multe SUV-uri

Audi, divizia producatoare de masini de lux a grupului german Volkswagen, va introduce ture de lucru suplimentare pentru a reduce perioada de asteptare pentru livrarea unor modele de SUV-uri, transmite Bloomberg, citat de Mediafax.

Audi vrea sa introduca in aceasta luna ture suplimentare pentru lucrul de weekend la doua uzine din Germania pentru a majora productia, a declarat directorul financiar al constructorului auto, Axel Strotbek.

"Schimburile suplimentare sunt necesare pentru buna gestionare a comenzilor. In prezent, termenele de livrare pentru mai multe modele sunt mai mari decat ne place. Modelul Q7 are cel mai lung timp de asteptare", a adaugat el.

Constructorii auto germani BMW, Mercedes-Benz si Audi au ca obiectiv pentru acest an vanzari record, mizand pe cererea puternica din China pentru masini de lux si de revenirea cheltuielilor populatiei in SUA.

Vanzarile Audi de automobile si SUV-uri au crescut cu 18% in primul trimestru, la 312.600 de unitati, iar livrarile din aprilie sustin ambitiile companiei de a vinde 1,2 milioane de unitati in acest an, a mentionat Strotbek.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri