New Kopel Group, companie care activeaza pe piata din Romania cu servicii de rent a car, leasing operational, vanzari masini noi si rulate, a raportat anul trecut o crestere de circa 80% a cifrei de afaceri fata de anul anterior si previzioneaza pentru 2011 un avans de 30%.
“In 2011, cifra de afaceri New Kopel Group va creste cu peste 30% comparativ cu anul trecut.Principalul liant al cresterii este dezghetarea in acest an a pietei auto, motivata in principal de reinoirea si cresterea de catre companii a parcurilor auto”, a declarat David Perry, CEO New Kopel Group.

New Kopel Group a obtinut in 2010 un profit net de aproape 500.000 euro, cu circa 150% mai mare decat in 2009. Compania are in prezent 200 de angajati.

In 2010, New Kopel Group a operat o flota de peste 7.000 de automobile.

New Kopel este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 2005. Prin compania Union Motors Romania (UMR), Sixt este din 2010 dealer al masinilor Suzuki si Opel.

AAA New Kopel, divizia de masini second hand a Sixt New Kopel, a fost infiintata in februarie 2009 in urma unui contract de tip joint venture cu AAA Auto Group.

New Kopel Group, prin intermediul diviziei China Car Import SRL, va importa anul acesta masinile chinezesti Chery.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri