Porsche Mobility, companie membra a Porsche Finance Group, va livra in acest an 250 de masini marca Volkswagen operatorului telecom Vodafone, in urma reinnoirii contractului de leasing operational si management de flota.
"Vodafone Romania este unul dintre clientii cu traditie ai grupului Porsche. Am inceput acest parteneriat in urma cu sase ani, in 2005, livrand de atunci peste 700 masini, iar in cadrul noului contract vom livra, in 2011, un numar de peste 250 de masini marca Volkswagen", a declarat directorul general al Porsche Finance Group, Kurt Leitner (foto), citat de Mediafax.

Serviciile de leasing operational si management de flota sunt o solutie pentru clientii care doresc sa se concentreze pe afacere si sa externalizeze activitatea de administrare a parcului auto.

In plus, in cazul finantarii prin leasing operational, clientul plateste doar pentru ceea ce utilizeaza, rata lunara - determinata in mod individual in functie de numarul de km/an estimati, de perioada de utilizare si modelul autoturismului - fiind 100% deductibila fiscal.

La finalul lunii martie flota administrata de Porsche Mobility numara peste 5.400 autovehicule, utilizate de peste 240 clienti.

Porsche Mobility este parte a Porsche Finance Group, care furnizeaza servicii financiare integrate pentru marcile grupului Porsche in Romania, printr-o retea nationala de dealeri.

Prezent pe piata romaneasca din 1999, Porsche Finance Group acorda finantari pentru achizitia marcilor comercializate de Porsche Romania, prin intermediul a cinci companii, respectiv Porsche Leasing (leasing financiar), Porsche Mobility (leasing operational), Porsche Bank (credite auto), Porsche Broker de Asigurare si Porsche Asigurari.

Parte a grupului britanic de telecomunicatii Vodafone, subsidiara locala este al doilea jucator de telefonie mobila, dupa numarul clientilor si nivelul afacerilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri