Consiliul Concurentei este interesat de opinia consumatorilor, beneficiari ai serviciilor de intretinere/reparare automobile, cu privire la piata pieselor de schimb pentru automobile.

In acest sens, autoritatea romana de concurenta va efectua, pana la data de 15 august, un sondaj de opinie online, disponibil pe site-ul institutiei.

„Sondajul online este o premiera pentru Consiliul Concurentei. Opinia consumatorului final este importanta pentru noi pentru ca ar putea ajuta la identificarea eventualelor disfunctionalitati ale pietei. Daca vom ajunge la concluzia ca exista probleme, vom interveni pentru remedierea celor de natura concurentiala si vom sesiza institutiile in masura sa actioneze in ariile ce nu sunt de competenta noastra”, a declarat Bogdan M. Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

Scopul acestei cercetari este acela de a cunoaste problemele pe care consumatorii le intampina cu ocazia operatiunilor de service (garantii, consultarea cu privire la tipul de piesa de schimb care se monteaza pe automobilele proprii, relatia cu asiguratorii).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Platforma care compara preturile alimentelor a fost lansata