Firma Radacini Motors va deschide an acest an trei reprezentante Citroen, doua in Bucuresti si una in Braila, a declarat pentru Mediafax directorul de vanzari al dealerului, Nicusor Sorescu.

Firma a devenit partener Citroen la sfarsitul anului trecut, cand a deschis primul showroom dedicat marcii. Citroen este a cincea marca auto din portofoliul Radacini Motors, dupa Opel, Chevrolet, Suzuki si Mazda.

"In Bucuresti vom deschide doua showroom-uri, unul peste doua saptamani - o luna, in zona Morarilor, iar pentru al doilea inca analizam locatii in vestul Capitalei. Vom inaugura o alta reprezentanta in vara in Braila", a precizat Sorescu.

Directorul general al Citroen Romania, Didier Gerard, a declarat la finele anului trecut ca firma are in derulare un program de dezvoltare a retelei de dealeri, iar in acest an va semna intre cinci si zece contracte de dealership cu parteneri din tara.

Sorescu a mai spus ca in luna iulie, grupul Radacini va deschide si un centru de formare profesionala in domeniul auto, cu precadere al service-urilor.
"Este un proiect dezvoltat cu fonduri europene si contributia Radacini. Cursurile sunt gratuite si vrem sa formam in domeniul auto peste 300 de persoane, pentru ca in urmatorii ani vom asista la o cresere importanta a pietei auto, sector care va avea nevoie de oameni bine instruiti si calificati", a continuat Sorescu.

El a spus ca fiecare cursant va fi instruit pentru reparatii de masini hybrid si electrice, lucrari pentru care in prezent nu exista persoane calificate.
Grupul Radacini este detinut de omul de afaceri de origine iraniana Ali Madadi. Compania detine retele de dealeri pentru marcile Opel, Chevrolet, Mazda, Suzuki si Citroen, iar in vara acestui an a cumparat licenta petru franciza Domino’s Pizza.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Setari Cookie-uri