Megane CC Floride este o editia speciala exclusivista, numerotata, produsa in doar 1.200 de exemplare la nivel mondial, dintre care 15 sunt destinate pietei din Romania.

Prin seria limitata Megane Coupe-Cabriolet, Renault propune o reinterpretare moderna a spiritului modelului renumit in anii 60’, Renault Floride.

Floride are o nuanta exclusivista ivoire, interiorul finisat in rosu incendiar si jantele de aluminiu de 17”, vopsite in ivoire cu efect diamantat.

Modelul este produs cu doua motorizari, 1,9 diesel 130 CP sau 1,4 benzina 130 CP. Pentru piata din Romania, importatorul a ales 15 exemplare cu motorul de 1,4 TCe 130 CP, al carui pret este de 24.900 euro cu TVA. In prezent, doar doua modele au fost vandute.

Citeste si:

Echipamentele standard sunt sase airbag-uri, ESP (controlul traiectoriei), tempomat – limitator de viteza, radio CD MP3 Bluetooth Plug & Music, aer conditionat cu reglare automata bi-zona, geamuri electrice fata, oglinzi retrovizoare reglabile si rabatabile electric, senzor de lumina si ploaie, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card maini libere, asistenta la parcarea spate, scaune fata cu incalzire, sistem de navigatie integrata, tapiterie mixta piele ecologica -textil ivoire - rosu, volan imbracat in piele, jante aluminiu 17” in nuanta ivoire, vopsea metalizata speciala (ivoire).

Megane CC Floride este o editie personalizata, pe caroserie se regasete denumirea cromata Floride, caligrafiata in stil retro. Floride apare si pe plana bord, in timp ce pe manerul schimbatorului de viteze sau pe covoare se afla inscriptionata monograma „f”. Placa numerotata este amplasata langa levierul schimbatorului de viteze.

Anul viitor, Renault va lansa modele cu facelift, Twingo, Megane.