Cei care doresc sa cumpere o masina diesel la mana a doua, vor gasi cele mai bune preturi in Banat, unde vor plati cu 1.500 de euro mai putin decat in Muntenia, reiese din statisticile Bursei Auto Index, un serviciu Auto.ro
In Banat, pretul mediu pentru un autoturism diesel este de 6.300 de euro, cu 1.500 de euro mai mic decat in Muntenia si cu 600 de euro mai ieftin decat in Moldova.

Fata de ianuarie, in prezent pretul autoturismelor este mai mic cu 1.000 de euro, o tendinta care se poate observa in toata tara.

Potrivit Auto Index, o masina diesel second hand s-a depreciat in medie cu 300 de euro in ultimele patru luni, pana la aproximativ 7.000 de euro la sfarsitul lui aprilie.

Auto Index este primul indice al pietei de automobile rulate din Romania si calculeaza media ofertelor de pe Auto.ro din ultimele 7 zile.

Site-ul Auto.ro, aparut in 2007, face parte din portofoliul Netbridge Development.

In noiembrie au fost lansate serviciile Auto Index, Bursa Auto Index, Buget Fix, Sugestie Pret si Avantaj Client prin care auto.ro isi propune sa ajute in procesul de tranzactionare, simplificand cautarea si vanzarea de masini on-line.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri