Compania de leasing auto LeasePlan Romania a inregistrat in primele trei luni o cifra de afaceri de 9 milioane de euro, in crestere cu 57% fata de perioada similara a anului trecut, ca urmare a dezvoltarii serviciilor de management de flote, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.
In perioada raportata, LeasePlan Romania a realizat un profit de 460.000 euro.

"Cresterea inregistrata se datoreaza in principal dezvoltarii serviciilor de management de flote, a caror importanta in economia firmelor a devenit evidenta in ultimii ani. In continuare ne concentram pe crearea si implementarea unor instrumente de consultanta care ofera clientilor modalitati suplimentare de reducere a costurilor de administrare a flotei", a declarat directorul general al firmei, Bogdan Apahidean.

In primul trimestru al acestui an compania a realizat investitii de 3,2 milioane de euro si a lansat doua instrumente de consultanta - Fleet Balance si Car Policy Builder.

La 31 martie 2011, LeasePlan administra o flota auto de 4.894 vehicule, in crestere cu aproximativ 20% comparativ cu perioada similara a anului anterior.

Circa 80% din totalul flotei este administrata in sistem full operational leasing, iar pentru restul de 20% se asigura fie doar finantarea, fie doar serviciile de gestionare a flotei.

Portofoliul de clienti ai LeasePlan Romania cuprinde peste 160 de companii din domenii precum industria energetica, servicii financiare, FMCG, IT&C, industria farmaceutica, etc.

LeasePlan este o companie financiara olandeza care activeaza in 30 de tari.

Actionariatul LeasePlan este constituit din Grupul Volkswagen (50%) si Fleet Investments B.V. (50 %), o companie de investitii detinuta de omul de afaceri german Friedrich von Metzler.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri