"Nu am nicio informare oficiala, dar colegii de la CNADNR mi-au spus ca au facut o modificare si (Ciobanovschi, n.r.) a fost inlocuita. Altfel, am auzit numai zvonuri", a declarat, vineri, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

Surse judiciare au declarat ca, in urma unor audieri care au inceput miercuri seara si s-au incheiat joi dimineata, procurorii anticoruptie au decis punerea sub acuzare a fostului director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Timisoara Ioan Malita, pentru trafic de influenta, a unui director din cadrul CNADNR, Silvia Ciobanovschi, pentru luare de mita, precum si a administratorului si a directorului unei firme de constructii de drumuri din Caras-Severin, pentru dare de mita.

Conform surselor citate, procurorii DNA investigheaza o serie de contracte pe care firma din Caras-Severin le-a obtinut in zona de responsabilitate a DRDP Timisoara, in perioada in care directia era condusa de Ioan Malita.

Potrivit acelorasi surse, la finalul audierilor, cei patru au fost lasati sa plece, insa au interdictia de a parasi tara.