Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) l-a inlocuit din functie pe directorul Directiei proiecte din fonduri externe rambursabile din cadul companiei, Silvia Ciobanovschi, pus sub acuzare de catre DNA pentru luare de mita, scrie Mediafax.

"Nu am nicio informare oficiala, dar colegii de la CNADNR mi-au spus ca au facut o modificare si (Ciobanovschi, n.r.) a fost inlocuita. Altfel, am auzit numai zvonuri", a declarat, vineri, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

Surse judiciare au declarat ca, in urma unor audieri care au inceput miercuri seara si s-au incheiat joi dimineata, procurorii anticoruptie au decis punerea sub acuzare a fostului director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Timisoara Ioan Malita, pentru trafic de influenta, a unui director din cadrul CNADNR, Silvia Ciobanovschi, pentru luare de mita, precum si a administratorului si a directorului unei firme de constructii de drumuri din Caras-Severin, pentru dare de mita.

Conform surselor citate, procurorii DNA investigheaza o serie de contracte pe care firma din Caras-Severin le-a obtinut in zona de responsabilitate a DRDP Timisoara, in perioada in care directia era condusa de Ioan Malita.

Potrivit acelorasi surse, la finalul audierilor, cei patru au fost lasati sa plece, insa au interdictia de a parasi tara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Licitatie pentru trenurile magistralei de metrou Drumul Taberei