Audi a lansat in iunie pe piata romaneasca noul crossover Q3 (foto), iar urmatoarele modele reinnoite vor fi A5 Coupe si Sportback facelift in noiembrie si A4 facelift in februarie 2012.
Primele livrari Audi Q3 vor fi facute la sfarsitul lunii august, inceputul lunii septembrie.

Audi are inghetate proiectele pentru extinderea retelei, insa anul viitor este asteptata deschiderea a 4 noi dealership-uri in orasele Bucuresti, Iasi, Constanta si Craiova.

„Avem patru investitii in curs pe care deocamdata le-am stopat din cauza perioadei de criza, dar care sunt planificate sa inceapa cat de curand. In 2012, cu siguranta vor incepe si vor fi si definitivate”, a declarat pentru wall-street.ro Matei Albulescu, brand manager Audi la evenimentul de lansare al noului Audi Q3 in Romania.

Marca germana premium detine in prezent in Romania o retea de 14 dealeri.

Seful Audi mizeaza pe vanzari in crestere anul acesta, pana la 1.900 de masini, dupa ce anul trecut livrarile au scazut cu 24%, la 1.100 de unitati.

„Piata premium a celor trei mari jucatori Audi, BMW si Mercedes se va ridica la 5.000-5.500 de masini. Ne dorim sa ne mentinem cota de piata de 36%”, a mai spus Albulescu.

In primele patru luni, Audi a vandut in Romania 347 de unitati in crestere cu 29% fata de ianuarie-aprilie 2010.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri