Honda si Autoklass au inaugurat noi centre la Ploiesti si Sibiu

Honda Trading Romania, importatorul marcii japoneze, si Autoklass, dealer Mercedes, au inaugurat doua centre de vanzari in orasele Ploiesti si Sibiu, dupa ce in luna mai au anuntat deschiderea complexului din Constanta.

Centrele Honda din Ploiesti si Sibiu, operate de grupul Autoklass, vor avea pe langa showroom si ateliere pentru activitati post-vanzare.

Autoklass va reprezenta marca japoneza doar in trei orase din tara. Compania face parte din grupul de firme Romstal, detiunt de omul de afaceri italian Enrico Perini.

In prezent, reteaua de dealeri Honda este compusa din 16 parteneri la nivel national.

In primele patru luni ale anului au fost inmatriculate 184 automobile Honda, cu 26% mai putine fata de aceeasi perioada din 2010.

Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea de distribuitor al automobilelor Honda in Romania in septembrie 2006, livrand peste 6,500 de unitati pe piata locala pana in prezent.

Grupul Autoklass a fost infiintat in 2001 si detine o retea de sapte centre autorizate de vanzari si service in Bucuresti (trei centre), Sibiu, Constanta, Ploiesti si Timisoara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri