Retea de alimentare a masinilor electrice. Vezi cine o dezvolta

Renault Romania a incheiat acorduri cu Electrica, Schneider Electric si Siemens in vederea dezvoltarii in parteneriat a infrastructurii necesare vehiculelor electrice in Romania, a anuntat duminica cele patru companii, scrie Mediafax.

"Prima etapa prevazuta in cele trei acorduri consta in infiintarea unei echipe comune de lucru. Compus din experti din partea Renault si reprezentanti ai celor trei companii, grupul de lucru mixt va dezvolta in urmatoarele trei luni un plan complet si viabil pentru implementarea si intreținerea rețelei de incarcare pentru vehiculele electrice", se arata intr-un comunicat comun al companiilor.

Acordurile au fost semnate in cadrul "Programului de Conectare a Vehiculelor Electrice - Parteneriat pentru o mobilitate cu zero emisii", initiat de Renault Romania.

"Ne-am luat un angajament ferm in domeniul mobilitații electrice in Romania, asumandu-ne in acelasi timp responsabilitatea de a sustine dezvoltarea unei infrastructuri adecvate pentru vehiculul electric. In acest sens, crearea unei rețele de parteneri puternici, precum Schneider Electric, Siemens si Electrica, cu aceeasi viziune sustenabila, constituie un element cheie in strategia noastra de business in Romania", a declarat in comunicat Fabrice Cambolive, director general Renault Commercial Roumanie.

Potrivit sursei citate, in perioada urmatoare va urma semnarea altor parteneriate similare cu companii implicate in domeniul energetic.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri