Honda a inaugurat un nou showroom la Iasi

Honda Trading, importatorul marcii japoneze in Romania, a inaugurat un nou centru de vanzari la Iasi, cu showroom si service, prin partenerul Hachi Motors.

Hachi Motors este singurul dealer al marcii in Iasi, investitia se ridica la 0,5 milioane euro. In prezent centrul are un showroom de 350 mp, un service de 400 mp, urmand ca dealerul sa dezvolte un complex de tip 3S la standard Honda in termen mediu, pana la 2 ani, in functie de evolutia pietei.

Anul acesta, in luna mai, Honda a mai deschis un centru la Constanta si inca doua la Sibiu si Ploiesti. Centrele Honda din Ploiesti si Sibiu sunt operate de grupul Autoklass.

Honda Trading Romania detine in prezent o retea de 17 parteneri autorizati Honda, in cele mai importante zone ale tarii.

In primele patru luni ale anului au fost inmatriculate 184 automobile Honda, cu 26% mai putine fata de aceeasi perioada din 2010.

Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea de distribuitor al automobilelor Honda in Romania in septembrie 2006, livrand peste 6,500 de unitati pe piata locala pana in prezent.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri