Mazda Motor Corporation a anuntat ca uzinele din Japonia au revenit la nivelurile normale de productie, inclusiv in ceea ce priveste schimburile suplimentare si de sarbatori.

Compania japoneza estimeaza ca va putea atinge o productie interna de 900.000 de unitati pe parcursul acestui an fiscal (aprilie 2011 – martie 2012).

Mazda a anuntat totodata prognoza rezultatelor financiare, estimand incasari din vanzari de 2.190 de miliarde de Yeni in conditiile unui obiectiv de 1,305 milioane de autovehicule produse intre aprilie 2011 si martie 2012. Acest rezultat ar reprezenta o usoara crestere comparativ cu perioada precedenta si va determina un profit operational de 20 de miliarde de Yeni si un venit net de 1 miliard de Yeni.

Prognozele pozitive au la baza mai multi factori, inclusiv reducerea costurilor si lansarea vehiculelor de generatie viitoare Mazda care combina tehnologia SKYACTIV cu noul limbaj de design KODO – Sufletul Miscarii.

Anul viitor, Mazda va lansa pe piata un SUV compact crossover, CX-5, cu o serie de tehnologii Skyactiv, printre care motoare de generatie noua, transmisii, caroserie si sasiu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »



Citeste si
Setari Cookie-uri