Mazda Motor Corporation a anuntat ca uzinele din Japonia au revenit la nivelurile normale de productie, inclusiv in ceea ce priveste schimburile suplimentare si de sarbatori.
Compania japoneza estimeaza ca va putea atinge o productie interna de 900.000 de unitati pe parcursul acestui an fiscal (aprilie 2011 – martie 2012).

Mazda a anuntat totodata prognoza rezultatelor financiare, estimand incasari din vanzari de 2.190 de miliarde de Yeni in conditiile unui obiectiv de 1,305 milioane de autovehicule produse intre aprilie 2011 si martie 2012. Acest rezultat ar reprezenta o usoara crestere comparativ cu perioada precedenta si va determina un profit operational de 20 de miliarde de Yeni si un venit net de 1 miliard de Yeni.

Prognozele pozitive au la baza mai multi factori, inclusiv reducerea costurilor si lansarea vehiculelor de generatie viitoare Mazda care combina tehnologia SKYACTIV cu noul limbaj de design KODO – Sufletul Miscarii.

Anul viitor, Mazda va lansa pe piata un SUV compact crossover, CX-5, cu o serie de tehnologii Skyactiv, printre care motoare de generatie noua, transmisii, caroserie si sasiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri