Porsche Inter Auto Romania (PIA), reteaua care uneste cinci dealership-uri si sapte marci auto Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Porsche, Bentley, Weltauto, a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 40% in prima jumatate a anului 2011, in comparatie cu perioada similara a anului trecut, prin vanzarea a 3.500 de autoturisme noi.

„Cresterea noastra in cifre se datoreaza mentinerii relatiilor cu clientii de flota si cu clientii loiali. Am realizat, in primele sase luni ale anului, un volum de 3.500 de masini noi vandute in toate dealership-urile PIA, incluzand si activitatea colegilor de la Porsche Timisoara. Este un numar ce reprezinta 6% din totalul masinilor noi, vandute anul trecut in Romania (doar importuri)”, a declarat Dana Cortina, director general Porsche Inter Auto Romania.

Compania are in prezent 550 de angajati. PIA investeste 1.800 de euro pe an pentru training-ul fiecarui angajat. Personalul PIA este verificat prin Mistery Shopping, teste de atelier, CSS (Customer Satisfaction Survey).

Porsche Inter Auto Romania are showroomuri in Bucuresti si Timisoara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Porsche Inter Auto are un nou director general