Fleet Management Services (FMS), unul dintre cei mai importanti prestatori de servicii de management de flote auto si leasing operational din Romania, a inregistrat in primele sase luni afaceri cu 20% mai mare fata de perioada similara a lui 2010, a anuntat compania.
Evolutia a fost posibila in special datorita cresterii cu 15% a numarului de autovehicule inchiriate pe termen lung (leasing operational).

Compania a terminat anul 2010 cu o cifra de afaceri de 10,5 milioane lei si un profit operational de 1,2 milioane lei.

“Rezultatele cu care am finalizat prima jumatate a lui 2011 nu pot decat sa ne bucure. Eforturile depuse de intreaga echipa pentru eficientizare si livrarea de servicii personalizate au adus rezultatele asteptate. Suntem increzatori ca vom atinge tinta pe care ne-am propus-o pentru intreg anul 2011, si anume cresterea cifrei de afaceri cu 20%”, a declarat Daniel Ivan (foto), director executiv al FMS.

Fleet Management Services a reusit sa creasca numarul de masini administrate pana la 2.400 de unitati in primul semestru al acestui an, cu 15% mai mult fata de perioada similara a anului trecut.

"Compania a reusit sa atraga in portofoliul sau clienti foarte importanti, lideri mondiali in domeniile lor de activitate, crescandu-si cota de piata pe segmentul de management integral de flote auto de la 45%, la 50% in iunie 2011", se arata in comunicatul companiei.

Fleet Management Services este printre primii prestatori de servicii de inchirieri auto pe termen lung si administrare de flote auto din Romania avand peste 350 de parteneri in toata tara.

Cu peste 10.000 de vehicule administrate pana in prezent, FMS opereaza in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca.

Fleet Management Services este parte a grupului Gemisa Investments.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri