Salonul Auto Bucuresti & Accesorii (SAB&A) va fi organizat anul acesta la Complexul Romaero Baneasa, dupa peste 10 ani de absenta, ultimul eveniment a avut loc in 2001.
“Dupa perioada extrem de grea in care industria auto din intreaga lume a inregistrat scaderi semnificative in vanzari, iata ca incep sa apara semne de revigorare a acestei piete. Pe parcursul a 5 zile SAB&A 2011 va fi cel mai mare show-room de autovehicule si accesorii auto, pregatit sa primeasca peste 40.000 de vizitatori”, au declarat organizatorii SAB&A.

SAB&A va avea loc anul acesta in perioada 5 – 9 octombrie 2011, la Bucuresti.

Incepand din anul 2003, SAB a fost inlocuit de SIAB (Salonului International Auto Bucuresti), organizat o data la doi ani. Ultimul SIAB a avut loc in anul 2007, in luna octombrie, intr-o locatie amenajata in apropierea Aeroportului Otopeni. Din 2009, in Romania nu a mai avut loc un Salon Auto, SIAB2009 si SIAB2011 au fost anulate.

La SAB&A 2011 vor fi prezente autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto si velo, sisteme audio si de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto si tuning auto-moto.

Suprafata salonului auto depaseste 12.000 mp in cadrul Pavilioanelor 5, 6, 7 si 6.000 mp suprafata exterioara, existand o arie dedicata drive testelor si demonstratiilor auto, precum si spatii de parcare pentru vizitatori (800 locuri) si expozanti (300 locuri).

SAB&A 2011 este organizat de compania Premium Expo, detinuta de Sorin Radacineanu, fiul lui Liviu Radacineanu, care a organizat SAB in anii “90.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri