Prin conceptul Viano Vision Pearl, ce va fi prezentat in cadrul editiei 2011 a Salonului Auto International Motor Show (IAA) din septembrie, Mercedes-Benz demonstreaza posibilitatile din sectorul autovehiculelor comerciale usoare.
Conceptul de design este inspirat din aspectul iahturilor sportive moderne.

Interiorul nu este atat de mult un spatiu functional pentru transportul de calatori, ci mai degraba un spatiu de locuit. Interiorul este imbracat complet in piele alb/gri, podeaua este din lemn, iar tapiteria din aluminiu mat. Geamurile sunt in nuante cromate, iar sistemul audio este Bang & Olufsen.

Mercedes-Benz lucreaza impreuna cu acest renumit producator de sisteme audio din 2009, iar sistemul audio de ultima generatie este integrat in scaunul pasagerului, asemanator Clasei S. Puterea este de 1.320 de wati (Clasa S are 1.200 de wati).

Pentru designul exterior, Mercedes-Benz a folosit vopsea in nuanta de „gri perlat mango”, un gri mat in nuanta stancilor. Partea frontala stilizata cu lampile LED de zi ofera modelului un aspect mai dinamic si sportiv.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri