Autoturismul sport Chevrolet Miray, de dimensiuni mici si cu un design inspirat de un avion de lupta, este propulsat de doua motoare electrice de 15 kw montate frontal. Un motor supraalimentat, cu cilindree de 1,5 litri si patru cilindri, montat in spatele postului de conducere, se alatura motoarelor electrice. Tractiunea poate fi comutata intre rotile din fata si cele din spate.

Grila radiatorului dubla este flancata de farurile cu tehnologie LED, cu noile lampi diurne specifice marcii Chevrolet. Aripile fata si spate evoca modelul Chevrolet Corvette din trecut si exprima spiritul sportiv al prototipului.

Partea laterala a caroseriei, in forma de sageata, este fabricata din material plastic armat cu fibra de carbon (CFRP) si fibre de carbon. Portierele cu deschidere verticala, in stilul autovehiculelor de curse de la Le Mans, subliniaza aspectul prototipului Miray.

Interiorul prototipului Miray este caracterizat de un amestec de aluminiu slefuit, piele naturala, material textil de culoare alba si suprafete cu aspect de metal lichid, pentru un efect general care sa imbine rapiditatea cu aspectul sculptural.

Citeste si:

Prototipul Colorado Rally are tractiune integrala si cabina dubla. Farurile de dimensiuni mari cu tehnologie LED, grila radiatorului dubla specifica marcii Chevrolet, o capota a motorului sculptata cu atentie si aripile puternice, armate cu fibra de sticla, definesc partea din fata a modelului Colorado.

Cate doua lumini suplimentare, amplasate pe marginea frontala a acoperisului si pe oglinzile laterale, geamurile acrilice specifice autovehicule de curse, cu fante de aer si carligele de remorcare, fata si spate, scot in evidenta caracteristicile off-road ale autovehiculului. Prototipul Colorado Rally este propulsat de un motor turbo-diesel cu o cilindree de 2,8 litri si este dotat cu doua troliuri de 5,5 cp, integrate in bara de protectie fata si spate.

Interiorul este dominat de o culoare de cenusiu inchis, care contrasteaza placut cu vopseaua argintie a celulei de siguranta a cabinei si detaliile metalizate. Scaunele sunt tapitate cu neopren si au cusaturi de culoare portocalie, iar partea superioara a panoului de instrumente este imbracata in piele texturata.

Un volan performant, creat pentru manevre agresive, asista soferul la deplasarea pe teren accidentat. Acesta este prevazut cu LED-uri integrate, care functioneaza ca un tahometru cu afisare rapida. Ghidarea catre destinatie este asigurata de un sistem de navigatie prin satelit, amplasat in partea frontala. Centurile de siguranta cu prindere in cinci puncte ale modelului Colorado sunt fixate direct de celula de siguranta a cabinei. In acelasi timp, un sistem specific pentru stingerea incendiilor asigura stingerea rapida a oricarui incendiu aparut in cabina sau compartimentul motorului.