New Kopel Car Import, divizia de importuri auto a New Kopel Group, va aduce in Romania primele zece autovehicule SsangYong Korando C200 pana la sfarsitul lunii august.
SsangYong Korando C200 a fost lansata atat cu transmisie manuala cat si automata, ambele in sase trepte. Korando are in gama vehicule de 2X4 si 4X4, avand un consum combinat de 7,3L/100 km si atingand o viteza de 100 km/h in aproximativ 10 secunde. O parte din primele zece Korando livrate vor fi destinate drive-testelor.

Publicul va putea obtine toate informatiile legate de modelele SsangYong prezente pe piata din Romania, de ofertele speciale, incepand cu prima saptamana a lunii septembrie atunci cand noul site va fi complet operational. Pana atunci insa, la adresa de Internet pot fi facute precomenzi, primele cinci beneficiind de un discount special de 15%.

Livrarea masinilor aflate in stoc se va face imediat. In ceea ce priveste comenzile, perioada maxima de livrare este de trei luni.

Din ianuarie 2012, acestuia i se va adauga noul Action Sport, un Sport Utility Truck. Pentru inceput, automobilele SsangYong vor fi expuse in showroom-ul din Bucuresti, la sediul Union Motors din Otopeni.

La inceputul luni iulie, New Kopel Group anunta ca a devenit noul importator unic in Romania al marcii sudcoreene de automobile. Tot atunci era facuta cunoscuta intentia ca in primul an reteaua de distributie sa fie extinsa cu zece noi dealership-uri la nivelul intregii tari. Zilele acestea sunt in curs de concretizare cateva dintre acestea.

New Kopel Group a raportat pentru 2010 o cifra de afaceri de 25 milioane euro, in crestere cu 78% fata de anul 2009. Pentru anul 2011 grupul estimeaza o cifra de afaceri ce va depasi 30 milioane euro.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri