Chevrolet va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt modelele Camaro, Corvette Centennial Edition, noul Malibu, precum si prototipurile Miray roadster si Colorado Rally.
Camaro, ajuns la cea de-a cincea generatie, Coupe si decapotabila vor fi disponibile in Europa din septembrie 2011, la preturi incepand de la 38.990 de euro (coupe), respectiv 43.990 (decapotabila), pret Germania.

Modelul Malibu, ce va deveni modelul de top Chevrolet in Europa incepand cu 2012, este echipat cu motoare puternice diesel de 2 litri si pe benzina de 2,4 litri.

In cadrul Salonului Auto de la Frankfurt vor fi prezentate in premiera in Europa si doua prototipuri: Chevrolet Miray roadster si Colorado Rally, o camioneta proiectata pentru cei dornici de aventura.

Chevrolet va prezenta la Frankfurt si noul motor turbo-diesel de 1,3 l pentru modelul Aveo.

Cu doua luni inainte de lansarea pe piata europeana, autovehiculul electric Chevrolet Volt cu motor cu functie de autonomie extinsa va fi prezentat atat in standul Chevrolet, cat si in hala 4. Modelul Volt, castigator a numeroase premii, va fi disponibil pentru test drive.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri