La un an de la inaugurararea in Bucuresti a primului service autorizat Rolls-Royce din Europa de Est, Michael Schmidt, presedintele Grupului Automobile Bavaria, reuseste o noua performanta pentru o companie auto din Romania: deschiderea in centrul Bavariei a unui showroom Rolls-Royce.

Michael Schmidt detine 4 dealeri BMW in Germania, dupa ce a preluat anul trecut trei dealeri din regiunea München.

In 2007 si-a extins activitatea si in Germania, unde a preluat dealerul BMW din Wolfratshausen. In 2010, Michael Schmidt a preluat un dealer BMW in Bavaria, Bad Tölz si in Starnberg, Autohaus Schorsch Maier.

Citeste si:

Grupul de firme Automobile Bavaria are o experienta de 17 de ani in parteneriatul cu BMW in Romania, unde este reprezentat in 10 orase.

Automobile Bavaria Group este prezent in Bucuresti (Automobile Bavaria Baneasa), Constanta (Bavaria Motors), Sibiu (Contempo Cars Sibiu), Brasov (Contempo Cars Brasov), Cluj (Autotransilvania Cluj), Targu Mures (Autotransilvania Targu Mures), Timisoara (Banat Car).

Incepand din 1994, Automobile Bavaria a reprezentat marcile BMW Group pe piata romaneasca. Automobile Bavaria a devenit dealer al BMW Group, dupa ce grupul si-a deschis propria reprezentanta in Romania, la 1 iulie 2007. In mai 2007, Schmidt a separat activitatea legata de autocamioane si autovehicule de transport, prin infiintarea unei noi companii, MHS Truck&Bus.