Schmidt Premium Cars, companie membra a Automobile Bavaria Group, a inaugurat in septembrie noul showroom Rolls-Royce Motor Cars la Munchen, in Germania.


La un an de la inaugurararea in Bucuresti a primului service autorizat Rolls-Royce din Europa de Est, Michael Schmidt, presedintele Grupului Automobile Bavaria, reuseste o noua performanta pentru o companie auto din Romania: deschiderea in centrul Bavariei a unui showroom Rolls-Royce.

Michael Schmidt detine 4 dealeri BMW in Germania, dupa ce a preluat anul trecut trei dealeri din regiunea München.

In 2007 si-a extins activitatea si in Germania, unde a preluat dealerul BMW din Wolfratshausen. In 2010, Michael Schmidt a preluat un dealer BMW in Bavaria, Bad Tölz si in Starnberg, Autohaus Schorsch Maier.

Grupul de firme Automobile Bavaria are o experienta de 17 de ani in parteneriatul cu BMW in Romania, unde este reprezentat in 10 orase.

Automobile Bavaria Group este prezent in Bucuresti (Automobile Bavaria Baneasa), Constanta (Bavaria Motors), Sibiu (Contempo Cars Sibiu), Brasov (Contempo Cars Brasov), Cluj (Autotransilvania Cluj), Targu Mures (Autotransilvania Targu Mures), Timisoara (Banat Car).

Incepand din 1994, Automobile Bavaria a reprezentat marcile BMW Group pe piata romaneasca. Automobile Bavaria a devenit dealer al BMW Group, dupa ce grupul si-a deschis propria reprezentanta in Romania, la 1 iulie 2007. In mai 2007, Schmidt a separat activitatea legata de autocamioane si autovehicule de transport, prin infiintarea unei noi companii, MHS Truck&Bus.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri